• 042 241 196
  • Zagrebačka 87, Varaždin

Terminali, skeneri, mobilna računala

Poslovanje tvrtki koje se bave proizvodnjom, skladištenjem ili terenskom prodajom danas je nezamislivo bez pouzdanih skenera, terminala i robusnih industrijskih tableta. Nudimo uređaje koji pružaju sigurnost u čitanju i verifikaciji barkoda, unos robe na skladište jednim klikom, izlaz robe sa skladišta putem naših tableta ili terminala marke Symbol i Motorola u realnom vremenu. Barkod se može provjeriti sa mogućnošću zaustavljanja kompletne linije u slučaju neispravnog koda, stoga smanjenje ljudske pogreške te povratak neispravno obilježene palete ili transportne kutije postaje prošlost.

barcode scanners kategorija

BARKOD SKENERI

 

mobilna racunala kategorija

MOBILNA RAČUNALA

industrijski tableti kategorija

INDUSTRIJSKI TABLETI

Usluge

  • projektiranje kompletnih linija - od punjenja do pakiranja,
  • automatsko obilježavanje pojedinačnih proizvoda, kutija te paleta,
  • verificiranje ispravnosti kodova,
  • prodaja printera, print & apply sustava, etiketirki, terminala, skenera, industrijskih tableta, originalnog repromaterijala i rezervnih dijelova,
  • garancijska i postgarancijska podrška visoko stručnog servisnog tima za nesmetan rad vaše proizvodnje bez zastoja.

SERVISNI TIM NA RASPOLAGANJU 365 DANA U GODINI OD 0 - 24 SATA

Naša najveća vrijednost je servisni tim koji nas je svojom kvalitetom, znanjem i neprocjenjivim dvadesetogodišnjim iskustvom doveo na vodeće mjesto u označavanju proizvoda u industriji u Hrvatskoj.
Visoko educirani stručnjaci s kompetencijama stečenim na brojnim edukacijama i usavršavanjima u inozemstvu, pružaju vam 365 dana u godini od 0-24 sata korisničku podršku koja će osigurati nesmetan rad vaše proizvodnje bez skupih zastoja. Raspolažemo interventnim vozilima opremljenim sofisticiranim, dijagnostičkim i servisnim uređajima te svim potrebnim rezervnim dijelovima.
Posebno naglašavamo dostupnost servisne i savjetodavne podrške našeg principala Weber Bluhm i mogućnost intervencije njihovog europskog mobilnog tima.

© 2024 CKF - Zagrebačka 87, 42000 Varaždin, Hrvatska | crafted by: BIT CENTAR