• 042 241 196
  • Zagrebačka 87, Varaždin

Etiketirke

Etiketirke proizvođača Weber Bluhm i Avery Dennison nude idealan omjer brzine apliciranja, a cijene samog uređaja ovise o potrebama kupca. U ponudi su etiketirke iz vlastite proizvodnje za manje kapacitete etiketiranja te je moguće kupiti cijelu liniju sa transportnom trakom i enkoderom za prilagodbu brzine u realnom vremenu. Isto tako, moguće je oblijepiti cilindričnu ambalažu, galon za vodu i slično.

Avery Dennison - Novexx ALS

ALS industrijska etiketirka pokazala se kao najbolji izbor za etiketiranje u prašnjavim i vlažnim prostorima.
Zahvaljujući robusnom kućištu i IP65 zaštiti, neizostavna je u prehrambenoj industriji gdje su pranje i dezinfekcija pogona česte. Mogućnost montiranja različitih tipova aplikatora čini ju izvrsnim izborom za teško dostupna mjesta.

 


PREUZMITE KATALOG

Usluge

  • projektiranje kompletnih linija - od punjenja do pakiranja,
  • automatsko obilježavanje pojedinačnih proizvoda, kutija te paleta,
  • verificiranje ispravnosti kodova,
  • prodaja printera, print & apply sustava, etiketirki, terminala, skenera, industrijskih tableta, originalnog repromaterijala i rezervnih dijelova,
  • garancijska i postgarancijska podrška visoko stručnog servisnog tima za nesmetan rad vaše proizvodnje bez zastoja.

SERVISNI TIM NA RASPOLAGANJU 365 DANA U GODINI OD 0 - 24 SATA

Naša najveća vrijednost je servisni tim koji nas je svojom kvalitetom, znanjem i neprocjenjivim dvadesetogodišnjim iskustvom doveo na vodeće mjesto u označavanju proizvoda u industriji u Hrvatskoj.
Visoko educirani stručnjaci s kompetencijama stečenim na brojnim edukacijama i usavršavanjima u inozemstvu, pružaju vam 365 dana u godini od 0-24 sata korisničku podršku koja će osigurati nesmetan rad vaše proizvodnje bez skupih zastoja. Raspolažemo interventnim vozilima opremljenim sofisticiranim, dijagnostičkim i servisnim uređajima te svim potrebnim rezervnim dijelovima.
Posebno naglašavamo dostupnost servisne i savjetodavne podrške našeg principala Weber Bluhm i mogućnost intervencije njihovog europskog mobilnog tima.

© 2024 CKF - Zagrebačka 87, 42000 Varaždin, Hrvatska | crafted by: BIT CENTAR