• 042 241 196
  • Zagrebačka 87, Varaždin

Servisni tim

Visoko educirani stručnjaci s kompetencijama stečenim na brojnim edukacijama i usavršavanjima u inozemstvu pružaju vam, 365 dana u godini od 0 do 24 sata, vrhunsku korisničku podršku koja će osigurati nesmetan rad vaše proizvodnje bez skupih zastoja.

Naša najveća vrijednost je servisni tim koji nas je svojom kvalitetom, znanjem i neprocjenjivim dvadesetogodišnjim iskustvom doveo na vodeće mjesto u označavanju proizvoda u industriji u Hrvatskoj. Upravo je njihova visokokvalitetna podrška u sprezi s 24-satnom opskrbom ono što je u svakoj industriji najvažnije.
Servisni tim pruža jamstvenu i vanjamstvenu tehničku podršku, no istovremeno je na raspolaganju i u prodajnom savjetovanju naših kupaca.

Tim čine četiri visoko educirana inženjera i tehničara s kompetencijama stečenim na brojnim obukama i stručnim usavršavanjima u inozemstvu (Njemačka, Danska, Španjolska), većina sa preko 20 godina iskustva. Oni su najveća garancija svim našim kupcima (partnerima) za nesmetan rad proizvodnje bez vrlo skupih zastoja.

Servisni tim na raspolaganju vam je 365 dana u godini, od 0-24 sata. Raspolažemo s interventnim vozilima, koja su opremljena sofisticiranim dijagnostičkim i servisnim uređajima te svim potrebnim rezervnim dijelovima.
Naši stručnjaci također vrše školovanja budućih operatera naših kupaca (partnera) u našem servisnom centru ili u proizvodnim pogonima naših partnera.

Posebno naglašavamo 0-24 h dostupnost servisne i savjetodavne podrške našeg principala Weber Bluhm i mogućnost intervencije njihovog europskog mobilnog tima.

Ovlašteni smo servis za popravak industrijskih printera, print & apply sustava i etiketirki proizvođača Weber Bluhm, Avery Dennison, Novexx Solutions, Macsa ID te kompletne popratne opreme aplikatora, namatača, rezača, dispenzera.

Usluge

  • projektiranje kompletnih linija - od punjenja do pakiranja,
  • automatsko obilježavanje pojedinačnih proizvoda, kutija te paleta,
  • verificiranje ispravnosti kodova,
  • prodaja printera, print & apply sustava, etiketirki, terminala, skenera, industrijskih tableta, originalnog repromaterijala i rezervnih dijelova,
  • garancijska i postgarancijska podrška visoko stručnog servisnog tima za nesmetan rad vaše proizvodnje bez zastoja.
© 2024 CKF - Zagrebačka 87, 42000 Varaždin, Hrvatska | crafted by: BIT CENTAR