• 042 241 196
  • Zagrebačka 87, Varaždin

Print & Apply

Printanje i dispenziranje te apliciranje etiketa na proizvod jednostavnije je uz naš asortiman brzih print & apply sustava. Sustavi posjeduju veliku brzinu ispisa i točnost apliciranja etiketa, a u ponudi je više aplikatora (ovisno o mjestu aplikacije). Etikete se mogu aplicirati bez dodira sa proizvodom („blow on“) na bilo koji dio proizvoda, transportne kutije ili paletno obilježavanje.

Weber Bluhm Legi-Air 4050P

LA4050P paletni print & apply sustav može etiketirati palete sa dvije strane i to brzinom do 7 paleta na minutu bez zaustavljanja palete. (ovisno o količini podataka na samoj etiketi)
Osim klasičnog kontatnog apliciranja, radi i u beskontaktnom načinu rada, ispuhivanjem etikete na paletu.

Weber Bluhm AP182 paletni Print & Apply sustav

Novi AP182 paletni print & apply sustav posebno je razvijen za etikete 150 x 210 mm.
Njegova posebnost je dvostrano i trostrano etiketiranje paleta u industrijskom okruženju.
Etikete se apliciraju putem direktnog kontakta sa paletom ili ispuhivanjem etikete.
Kod beskontatknog etiketiranja se koristi senzor prilaska, pri čemu aplikator usporava prilikom izlaska i staje prije samog apliciranja i ispuhne etiketu na paletu.

Weber Legi-Air 6000

Print & apply sustav najnovije generacije nema konkurencije te je beskompromisan u printanju, dispenziranju te apliciranju etiketa na proizvod. Njegovo apliciranje prati najbrže proizvodne linije što je postignuto korištenjem servo motora i upotrebom materijala od karbonskih vlakana. Posebno dizajniran za LA6000, servo aplikator pomoću senzora registrira visinu kutije te nakon toga velikom brzinom prilazi i lijepi etiketu.

Weber Legi-Air 4050

Modularna konfiguracija omogućava LA4050 optimalnu prilagodbu na bilo koju poziciju i vrstu apliciranja. LA4050 dolazi sa 20 vrsta aplikatora, primjenjivih u svakoj grani industrijske proizvodnje, te različitim širinama modula za tiskanje: 106 mm, 127 mm i 160 mm, ovisno o dimenzijama same etikete.

Sve verzije LA4050 dolaze sa prihvatom za velike role etiketa i ribona od 1000 metara što omogućuje nesmetan rad tokom cijele smjene i dulje.

Weber Legi-Air 2050

Print & apply sustav baziran na stolnoj verziji printera uz dodatak aplikatora, čini ga jeftinijom verzijom sustava za etiketiranje manje zahtjevnih proizvoda.
Brzina etiketiranja do sto proizvoda u minuti, ovisno o dimenzijama same etikete, stavlja ga u višu klasu.
Sukladno mjestu na koje se montira pruža odličan omjer iskoristivosti i cijene.
Svoj posao obavlja precizno i pouzdano te je jednostavan za korištenje zahvaljujući osnovi stolnog printera.

Usluge

  • projektiranje kompletnih linija - od punjenja do pakiranja,
  • automatsko obilježavanje pojedinačnih proizvoda, kutija te paleta,
  • verificiranje ispravnosti kodova,
  • prodaja printera, print & apply sustava, etiketirki, terminala, skenera, industrijskih tableta, originalnog repromaterijala i rezervnih dijelova,
  • garancijska i postgarancijska podrška visoko stručnog servisnog tima za nesmetan rad vaše proizvodnje bez zastoja.

SERVISNI TIM NA RASPOLAGANJU 365 DANA U GODINI OD 0 - 24 SATA

Naša najveća vrijednost je servisni tim koji nas je svojom kvalitetom, znanjem i neprocjenjivim dvadesetogodišnjim iskustvom doveo na vodeće mjesto u označavanju proizvoda u industriji u Hrvatskoj.
Visoko educirani stručnjaci s kompetencijama stečenim na brojnim edukacijama i usavršavanjima u inozemstvu, pružaju vam 365 dana u godini od 0-24 sata korisničku podršku koja će osigurati nesmetan rad vaše proizvodnje bez skupih zastoja. Raspolažemo interventnim vozilima opremljenim sofisticiranim, dijagnostičkim i servisnim uređajima te svim potrebnim rezervnim dijelovima.
Posebno naglašavamo dostupnost servisne i savjetodavne podrške našeg principala Weber Bluhm i mogućnost intervencije njihovog europskog mobilnog tima.

© 2024 CKF - Zagrebačka 87, 42000 Varaždin, Hrvatska | crafted by: BIT CENTAR